Monique van der Torren (1975) | On- en offline (grafische) vormgeving, beeldbewerking fotografie, interaction design


“Met de klant tot de kern komen van zijn of haar bedrijf of merk is elke keer weer een spannend en enerverend proces. Vervolgens meebouwen aan mooie, effectieve uitingen, dát is wat ik het liefste doe. Altijd samen. Samen met Sander, met de klant en/of samen met vakmensen uit andere disciplines. Want samen hebben we meer ervaring en samen blijven we scherper.” 

Typerend voor Monique
Wil een verschil kunnen maken. Oog voor details. Kan goed luisteren en heeft een groot inlevingsvermogen. Liefde voor en veel plezier in dat wat ze creëert.
Belangrijk
Tijd en ruimte krijgen om tot iets moois te komen. Op een respectvolle wijze met elkaar omgaan; het gaat er niet zozeer om wat je zegt, maar om hoe je iets zegt. Werken op gelijkwaardig niveau.
Inspiratie
Muziek maken en luisteren, wegdommelen in andere werelden en lezen, veel lezen. Op een vrije dag inspiratie opdoen bij exposities. Maar ook de zon in september, gesprekken met (haar) kinderen en verrassende ontwerpen/fotografie met groot gevoel voor eenvoud.
Droomt van
Een project waarin ze een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het creëren van een fotografiereis in boekvorm. Voor een lange tijd weg met het gezin.