Monique van der Torren (1975) | On- en offline (grafische) vormgeving, beeldbewerking fotografie, interaction designAfgestudeerd in de richting Interaction Design aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, gespecialiseerd in UI/UX & brand design.

“Met de klant tot de kern komen van zijn of haar bedrijf of merk is elke keer weer een spannend en enerverend proces. Vervolgens meebouwen aan mooie, effectieve uitingen, dát is wat ik het liefste doe. Altijd samen. Samen met Sander, met de klant en/of samen met vakmensen uit andere disciplines. Want samen hebben we meer ervaring en samen blijven we scherper.”

Interactie creëren
Geen ontwerp is ooit af. Het is altijd in beweging en stroomt mee met je gebruikers. Zeker in een digitale omgeving, waar schermen, apparaten en nieuwe diensten zich in hoog tempo afwisselen. Wij blijven daarom graag betrokken. Een ontwerp is namelijk nooit statisch. Gebruikers vullen aan en dragen bij. Door hen leer je wat wél en wat niet werkt en ontdek je waar verandering de ervaring beter kan maken. Verandering, immers, was, is en blijft.

Als designer help ik jou met het (her) positioneren en presenteren van je bedrijf of je product/dienst. Door (inter)actie te creëren naar beeld, design én content ontstaat er een aansprekend en aantrekkelijk geheel en ontstaat er een beleving die ervoor zorgt dat jij wordt opgemerkt.

Even snel
‘Even’ iets maken doe ik niet. Branding of een goede user interface neerzetten is niet iets wat je even doet. Ik wil samen met jou een fundering leggen. Klakkeloos gaan ontwerpen zonder plan en strategie is voor mij een no-go! Ik wil eerst jouw verhaal weten, daarna pas gaan we de visuele vertaalslag creëren.” Uiteraard altijd rekening houdende met een deadline en een planning!

Typerend voor Monique
Wil een verschil kunnen maken. Oog voor details. Kan goed luisteren en heeft een groot inlevingsvermogen. Liefde voor en veel plezier in dat wat ze creëert.
Belangrijk
Tijd en ruimte krijgen om tot iets moois te komen. Op een respectvolle wijze met elkaar omgaan; het gaat er niet zozeer om wat je zegt, maar om hoe je iets zegt. Werken op gelijkwaardig niveau.
Inspiratie
Muziek maken en luisteren, wegdommelen in andere werelden en lezen, veel lezen. Op een vrije dag inspiratie opdoen bij exposities. Maar ook de zon in september, gesprekken met (haar) kinderen en verrassende ontwerpen/fotografie met groot gevoel voor eenvoud.
Droomt van
Een project waarin ze een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het creëren van een fotografiereis in boekvorm. Voor een lange tijd weg met het gezin.