vandertorren_logo_fotografiebrandidentityUX zwart zonder kader

Wat meer over wat we doen. Want naast dat het leuk is om met ons te werken moet het vooral ook goed werk zijn.

Wij zijn beeldmakers

Beeld brengt een gevoel over. Beeld geeft inhoud meer kracht. Goede beelden brengen passie. En passie verbindt en brengt alles in beweging. Daarom houden wij van beeld! 

Wij creëren beeld dat je nieuwsgierig maakt, je betovert of juist inspireert. Onderscheidende beeldcommunicatie die raakt en blijvend indruk maakt; daar staan wij voor. Al ruim 20 jaar. Wij krijgen energie van beelden die een verschil maken en aanzetten tot denken of doen en zijn op ons best als we, samen met de klant, tot de kern van de organisatie komen en vervolgens die in krachtige beelden kunnen vertalen.

Onze foto’s en vormgeving maken organisaties zichtbaar(der). Beeldkracht noemen wij dat!

Wij geloven erin dat het totaalpakket de afzonderlijke elementen (fotografie en branding) versterkt. Zo kun je je beter positioneren in de markt. Een mooie foto werkt niet op een slechte website, een goede website raakt net niet de essentie met het gebruik van ‘foute’ beelden. Een perfecte tekst is ongeloofwaardig als de vormgeving niet aansluit. Wij geloven in deze synergie. We nemen de tijd en ruimte om samen de essentie naar boven te halen. Vragen door omdat we alles willen begrijpen en als het nodig is, zijn we kritisch. We geven onze visie op hoe een uiting eruit zou moeten komen te zien en vragen om feedback op voorstellen. 

Fotografie

Wij zijn door jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende onderwerpen, expert in fotografie. Als fotograaf is Sander landelijk werkzaam voor vele erkende opdrachtgevers en prachtige bedrijven. Foto’s waarbij de sfeer en essentie wordt gevangen. We bouwen mee met de beeldtaal van ondernemingen. Wij vertalen de boodschap van jouw onderneming, dienst of product! 

Een goed ontworpen uiting (website, brochure , etc) is een weloverwogen drager van de content. Hij zorgt ervoor dat het gebruikte beeldmateriaal aansluit bij en ondersteunend is voor het verhaal.  Ondanks de grote hoeveelheid bestaand visueel bronmateriaal zijn wij van mening dat niets opweegt tegen eigen, maatwerk fotografie.

Branding

Een gebruikersgerichte benadering combineren met krachtige en aantrekkelijke visuele ontwerpen om zo een ​​fijne en consistente ervaring te creëren is ons doel. 

Wij creëren DNA’s van bedrijven in vorm en beeld (branding) en de implementatie daarvan in on- en offline uitingen. We brengen je merk tot leven. Dit is de basis om een emotionele verbinding met je gebruikers te creëren.

Design biedt het vermogen om je te onderscheiden van concurrenten. Goed design is in veel gevallen de doorslaggevende factor om te kiezen voor je product. Het is belangrijk omdat het je gebruikers helpt het product te begrijpen. Het helpt je gebruikers om hun taak te verrichten, het bespaart hen tijd en het helpt hen bij het adopteren van je dienst of product. Een goed design maakt een product ook veel leuker om te gebruiken! 

UX design

Geen ontwerp is ooit af. Het is altijd in beweging en stroomt mee met je gebruikers. Zeker in een digitale omgeving, waar schermen, apparaten en nieuwe diensten zich in hoog tempo afwisselen. Een ontwerp is nooit statisch. Gebruikers vullen aan en dragen bij. Door hen leer je wat wél en wat niet werkt en ontdek je waar verandering de ervaring beter kan maken. Elk perspectief anders dan je eigen perspectief verbreedt je kijk. En dat loont. Het zorgt ervoor dat je ontwerp in dienst komt te staan van de ander. Zo vind je aansluiting bij je gebruiker.

  • Gebruikersgericht ontwerpen

Bij al onze ontwerpen is de gebruiker altijd het uitgangspunt, ook wel User-centered Design (UCD). Dit is het proces van het ontwikkelen van een tool of branding, bijvoorbeeld de gebruikersinterface of een website(applicatie), vanuit het perspectief van hoe het wordt begrepen en gebruikt door een gebruiker.

Een product, systeem of applicatie moet een gebruiker helpen de door hem gestelde doelen effectief, efficiënt en naar tevredenheid te bereiken. Het resulteert in een product dat een bevredigende en gebruikersvriendelijke ervaring biedt voor de gebruiker.

  • Iteratief werken

De beste aanpak om de bruikbaarheid te waarborgen, is het testen met daadwerkelijke gebruikers. Het ontwerp verbetert door feedback van de gebruikers. Deze vullen aan en dragen bij. Iteratief werken biedt hierin grote voordelen. De gebruiker wordt vanaf het begin van de ontwikkeling betrokken bij het ontwerpproces, waardoor misverstanden minder voorkomen en knelpunten komen sneller aan het licht door gedeeltelijke oplevering.

Advisering en evaluatie

Zowel op het gebied van fotografie als (UX) design kunnen wij ook een adviserende rol vervullen. Denk hierbij aan:

  • beeldstrategie
  • branding
  • een UX evaluatie van een bestaande website of applicatie in de vorm van een (quick) scan waardoor met kleine iteraties weer stappen gemaakt kunnen worden
  • gebruikerstesten

Voor het Koningin Emma Kliniek van SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland) hebben we een beeld-advies gegeven voor de opnamen die zij maken voor (epilepsie) onderzoeken. Overal in de kliniek (met uitzondering van de badkamers en de toiletten) is een video-observatiesysteem aanwezig om aanvallen te observeren en, zo nodig, te registreren. Hierin wilden ze graag een kwaliteitsslag maken wat resulteerde in een dagdeel observeren, evalueren en adviseren. Door grote kennis op het gebied van beeld en licht, in combinatie met enorme ervaring in fotografie in de zorg op diverse medische afdelingen en tijdens diverse medische (be)handelingen kwam deze adviesopdracht heel mooi samen.

Dank je wel Sander, voor dit uitgebreid en deskundig advies wat wij mee zullen nemen in de stappen van verdere beleidsvoering. We hebben genoten van je komst en deskundige wijze van advisering en zijn je hiervoor bijzonder dankbaar.

– Koningin Emma Kliniek van SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Lijkt het je inspirerend om met ons samen te werken?

Stuur gerust een e-mail

Maar bellen mag natuurlijk ook!